Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lynx.


Lilla Lynx hoppar och leker
Hennes päls är len då man smeker

Tofsar som flyger i vinden
Smeker hennes far på kinden

Hon fräser och klättrar i träd
Ibland hon busar i säd

Blåbär och hallon hon rullar sig i
Aj Lynx stack sig på ett bi

Nu ska hon sova i sin lya
Det är så kul med allt det nya


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 11:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den va söt.
2012-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Ganska naiv text i mitt tycke
rolig, lekfull
2012-05-04

    Ken Cassel
Ler sött :-))
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP