Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

När vår kärlek spirar, den med kroppen lirar

Duvan i skyn så vit, med en röd ros den kommer hit

Lyckan som kommer med våren, även då du är till åren

Små vågor av glädjerus, amors vingar hörs som ett sus

Människor eller djur spelar ingen roll, de röda hjärtat har ingen koll

Blommornas färger i all sin prakt, i kyrkan är det tid för nästa vigselakt


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 11:21



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:-)) Hihi....
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP