Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret

jag förstår mig inte på vädret
men känner hur solen ovan molnen
släpper sin ånga som vatten

regnet svalkar behagligt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 17:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag det här skitvädret.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson