Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetisk oreda


Tränger mig in
i ditt ordförråd

det är varmt och jag trivs.

Där kan vi skapa mening
men bara tills vi öppnar dörren

då uppstår alfabetisk oreda




Fri vers av Tina-sol
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol