Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGELN i veckan :))

Måndag
Jag tittar mig i spegeln och säger fan vad du är ful idag.
"Det var bara en sådan dag" man hade en ful dag.

Tisdag
Jag tittar mig i spegeln och säger men hallå du är ju snygg idag.
"Det var bara en sådan dag" man hade en snygg dag.

Onsdag
Jag tittar mig i spegeln och säger du har en finne i pannan.
"Det bara var en sådan dag" man hade en finne i pannan.

Torsdag
Jag tittar mig i spegeln och säger oj en ny rynka.
"Det bara var en sådan dag" man hade en ny rynka.

Fredag
Jag tittar i spegeln och säger jag är så blek.
"Det bara var en sådan dag" man var blek.


Lördag
Jag tittar mig i spegeln och säger mina läppar är för små.
"Det bara var en sådan dag" läpparna var små.


Söndag
Jag tittar mig i spegeln och säger nästa vecka ska jag ut på lördag. Så se till att det är då jag vaknar och ser i spegeln, att jag har en snygg dag.
"Det bara var en sådan dag" när jag ställde ett krav på hon i spegeln.




Lynx © M







Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP