Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTER.

Ibland möter man en människa man aldrig sett
Men som har så mycket vett

I alla saker personen skriver ger det ett leende
Ett gapskratt en suck man får ett annat seende

Man hoppas att man ser något av personens texter under dagen
Så man får lite gymnastik och ont magen

Som om man var knäpp
Annars hänger man läpp

Man söker och finner mer
Nu jag åter ler


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 21:59



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fy fan vad gullig du är
Jag vill tro att jag håller på att bli lite kär
Och det bara för det här så fina alstret, som du har skrivit till mig
Ska försöka låta bli att inte göra dig besviken
in i framtiden
Tack underbara Lynx!
:-))
2012-05-05

    ej medlem längre
Mycket bra! och så sann..
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP