Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En insikt eller ett levnadsmönster.


Längtar inte längre
efter ett stråk med oreda
men kommer heller aldrig söka
det elfenbensvita.

Saker är som de är




Fri vers av Tina-sol
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 15:29



Bookmark and Share


    Shush
Bra tänkt och fint formulerat.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol