Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fin jag är... jag älskar mej! : )




Jag fyller år idag - GRATTIS Johan!

 

 

 

 

Vem ska bry sej om mej om inte jag, men om jag endast bryr mej om mej själv, vad är jag då?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 16:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Grattis i efterskott :)
2012-05-06

  Bibbi VIP
Grattis dagen efter!
2012-05-06

  Anders Nordlander VIP
Grattis !!!
2012-05-06

  Mats Henricson
Gratulerar Dig, Johan, och må resterande delen av året vara Dig till gagn !
2012-05-05

    Birgersdotter VIP
Så insiktsfullt..stort grattis
2012-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Man måste bry sej om sej själv för att kunna bry sej om andra. Grattis!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP