Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNET.


Regnet slår mot mitt fönster och inga fåglar man hör. Tar en sväng i skogen, har gummistövlarna på. Regnet öser ner och vinden gör att dropparna dansar cha-cha i mitt ansikte. Jag ler inget berör mig, mer än vinden regnet och kärleken till livet.

Det har upphört att regna, träden vajar med ett lövspel som gör skogen till ett sagoland. Dofterna av blöt nytvättad natur, fyller mina näsborrar.
Sakta går jag stigen fram, får sällskap av en ekorre som hoppar från gren till gren.

Väl hemma igen tar jag av mig alla blöta kläder, ställer mig i duschen tar en flaska med duschkräm mynta-eukalyptus. Tvålar in mig och låter duschen strålar dansa på min kropp. Schamponerar in håret och tänker att efter det här. Blir det en varm morgonrock, tjocka sockor. En stor kopp med varmchoklad, ostmackor och en bra film.


Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-05 21:22



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Själv så älskar jag att gå och sjunga och vissla i regnet
Plus att jag tycker tjejerna blir så söta då deras mascara börjar att rinna ner på kinderna...
Hihihihihihiiii
:))
2012-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, det låter så mysigt. Du skriver så man får lust att gå ut i regnet.
2012-05-05

    Doll
Fin känsla i texten. Vardagslyx tycker jag, och alldeles gratis.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP