Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där borde jag vara hel.


Han säger att han ska älska mig
trots mina fel
och bristningar.

Varför känns det ändå
som att någonting inom mig brister?




Fri vers av Tina-sol
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-06 10:32



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Dom säger så mycket,
men när det kommer att bevisa det gömmer dom sig.

Du förtjänar lyckan.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol