Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Justerade min dikt lite i första stycket med Leonard Cohen


SOM PENSELDRAG MED SALVADOR DALIS MUSTACH

Jag har haft på mig färre hattar än
Leonard Cohen

Jag har läst mindre böcker än
Mario Vargas Llosa

Jag har skapat mindre tavlor
än Salvador Dali

Jag har vunnit färre schackpartier
än Garri Kasparov

Jag är nog en poet ändå
För ingen är bättre än mig själv
på att vara just JAG




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-06 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Färre.
2012-05-06

    Jane S VIP
Jag tyckte den där var toppen på alla vis! Charmig till tusen, jag har smält ner till en vårflod och är på väg ner i kretsloppet:)
2012-05-06

  Per Blomqvist
Du är en krokodil, miami poet vice.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP