Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knasiga.


Glad som en halv falukorv
Kletig som sirap
Söt som socker


En glad socker söt, falukorv kletar med en halv siraps flaska.


Hoppar som en groda
Varm som en sommardag
I en bäck

En varm sommardag, hoppar en groda ner i en bäck.


Blommor doftar som en vårvind
Mossans varma gung
Jag har en näsa


Blommor i vårvindens gung, näsa fångar doften. Jag står i mossan.


Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 15:17



Bookmark and Share


  aol
ja vore grodan utan ben vore hans liv hopplöst,
2012-05-06

    ej medlem längre
Kul!
2012-05-06

  Larz Gustafsson VIP
"I' m gonna jump like a frog" (Iggy Pop)
2012-05-06

    Ken Cassel
En varm sommardag, så hoppar en groda ner utan att se sig för
Och då ha långt därnere i dalen landar
så blir han puts väck
då han dör
Inte mycket mer än lite bläck...
Hihi

Kunde inte låta bli, Lynxen!!
Vad knasig jag är
Eller hur?

Kramar!
:))
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP