Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll.

Arg sårad eller besviken känslorna går hand i krok
Ibland känns det som ett ok

Varför skriker en arg sårad röst i knoppen
I magen en orolig amöba slet ut proppen

Det spelar ingen roll om det är kärleks groll
Eller ett elakt svartsjukt troll

Kanske en sorg av en nära
Det är ändå svårt att bära

Ilskan sorgen och saknaden leker
För inte fan den smeker

Man är helt slut i själen
Ibland efter alla grälen

Tårarna dom sprutar
Orgeln den tutar

Men efter regn kommer sol
Tuppen den gol

Ingen kropp lyssnar på de
Man får vänta och se


Lynx © M








Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-06 20:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Med dessa rader fångade du in hur livet kan vara!

Särskilt med dessa rader som bet sig fast i mitt inre;

"Ilskan sorgen och saknaden leker
För inte fan den smeker".

Tack/ kram
2012-05-07

    Ken Cassel
Så vedmodigt så!
Bra skrivet, vännen!!
:-))
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP