Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain


Min förvandling

Jag kommer ihåg den tiden jag blickade emot utmanande platser och tänkte tyst för mig själv: "Dit skulle jag vilja gå!" eller "Just det där skulle jag vilja göra!"

Men min utsida säger till mig att detta kan du inte göra, du kan ju skämma ut dig!

Det var den mörka tiden i mitt korta liv, tiden när utseendet var viktigare än din egna lycka. Men plötsligt hände något, jag började säga nej till de dyra jeansen, dess plats blev tagen av arbetsbyxor (Mycket bättre till att vara ute i naturen och slå sig och ha kul.)

Innan jag visste ordet av spelade utseendet ingen roll. Nu är det bara jag och äventyr! Skogarna är fyllda av nöje, Ätrans forsande vatten är en underbar utmaning och de nakna kullarna ger den ultimata filmkänslan av Skottland!

Jag var lyckligare än någonsin! Ett konstant leende bredde ut sig på mitt ansikte och många omkring stirrade omotiverat på mig. Men varför bry sig om personers dömande blickar när jag är jag och dem är dem? Det fanns ingen anledning!

Ser jag något intressant finns det ingen anledning att inte springa dit och ta en titt. Platsen kan vara fylld av mysterium och nöje!




Fri vers av Zac Fransson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 23:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den texten tycker jag mycket om - det finns alltid de som vill hacka på andra för utseende, klädsel, livsform...när man kliver ur det ekorrhjulet, så som du skriver, 'jag är jag och dem är dem' blir livet så mycket roligare
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson