Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkännedom


Två väninnor möts på gatan.

- Hej. Jag har inte sett dig på länge. Var har du varit och vad har du gjort?

- Jag har expanderat mitt innersta väsen. Lärt känna mig själv på djupet.

- Oh, det vill jag också göra. Gick du någon speciell kurs?

- Jag blev arbetslös



 

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-07 09:10



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Motgång blir ofta framgång när man blickar tillbaka =)
2012-06-29

  Ulf Popeno
Kriser och konflikter är själslig utveckling, har en klok dam sagt till mig.
Din fiende är din bästa läromästare, har en klok man sagt, dock inte till mig.
2012-05-17

  Suzy med punkterna
Träffsäkert!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP