Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyget från Kathmandu till Lumbini passerar Mt Everest. (2005)




Riktningen (aforism)

Livet och utvecklingen fortsätter
oundvikligen vidare.


Dina drömmar, mål och rädslor
anger riktningen.

..............

Denna text finns även publicerad på http://twitter.com/MikroPoeten

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-07 09:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)