Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi borde och vad vi aldrig gjorde


Jag borde ha givit honom
min låda med bokmärken
och berättat om mina drömmar.

Han borde ha tagit emot
mina trevande inviter
och lyssnat
då munnen formade sig mot ord

Istället var det han som talade
och mina drömmar som flydde bort




Fri vers av Tina-sol
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol