Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIG SEMESTER

semester utan gäster

är verkligen semester

att kunna slappna av är

mitt rättmätiga krav här

om fritid ska bli fri tid

så måste den bli fridstid

jag eftertraktar friden

vill alltid kännas vid den

 

 

 

en del ska alltid störa

och trampa på de sköra

ni vill nog inte höra

vad jag ibland vill göra...

det hemska onämnbara

går inte att försvara

en bomb vill explodera

den får jag desarmera

 

 

 

 

ser fram emot semester

trots prövningar och tester

fast fällorna är många

och vissa lyckats fånga

mitt sinne i sin snara

så finns det underbara

i vissheten jag äger

långt bortom alla läger

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 15:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med dina ord !
2012-05-12

  anits VIP
Fina berörande och tänkvärda rader
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP