Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och GUD skapade på den åttonde dagen: ANTIDEPRESSIVT






GUD såg att människorna sörjde och var deprimerade och psykotiska...

så Han gav i uppdrag till läkemedelsföretagen att skapa medicin för att

stävja och lindra den själsliga och psykiska nöden.

Anti-psykotiskt och anti-depressivt sålde bra, och människorna blev

fogliga och hanterbara... sällan gråtande eller arga, och inte rasande,

och GUD såg att det var gott... och kallade det för harmoni och frid.

Läkemedelsföretagen och läkarna jublade; medicinerna sålde som smör,

och patienterna blev lugna och städade; en slags halvzombies utan riktiga

känslomässiga toppar eller dalar, och GUD log; det var fred på jorden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-07 17:36



Bookmark and Share


  Nanna X
gud hade inte koll på almanackan, det är tydligt : )
2012-05-08

  lilla t
Tja, varför inte... Gud som du skriver om kanske hade trist...

När jag skriver om Gud är det en hon och när du skriver är det en han... :)
2012-05-07

    ej medlem längre
Riktigt bra.
2012-05-07

  zallander
Nja. . Tror inte ens han skapade depresionen. Det gjorde civilisationen. Back to vid nature
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP