Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av

Känslan av din hand i min, korsade fingrar. Låst i ditt hjärta.

Dina naglar mot min hud är elektrisk. Sprakande känsla, lämna mig aldrig.

Beröringens intensivitet. Så påtaglig, så stark.

Vi är två svarta hål som konsumerar varandra. Vi är universums mitt.




Fri vers av Smith
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smith