Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Det är glädjens tid
- våren

Det är sorgens tid
- våren

Det är hoppets tid
- våren

Det är vad du gör den till
- oavsett
hur andra behandlar dig

Det blir en effekt
- bumerangens
som slår tillbaka

... på dem själva




Fri vers av AjBi
Läst 324 gånger
Publicerad 2012-05-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi