Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställa upp


Vill ge dig ett skyddsnät
att falla i
när du provat
utanför ramarna

Vill ge dig väggar
att ställa upp
när vindarna drar in

Vingar är ingenting jag skänker,
de växer ut med tiden
men jag ska berätta
var landningsbanorna finns




Fri vers av Tina-sol
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol