Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fortfarande tänker ibland.


I plötsliga ögonblick
kan jag förnimma värmen
från din kropp

som om du bara gick förbi,
gled runt ett hörn,
får mig att se
och försvinner igen

men känslan blir kvar.
Att jag kände dig,
att du visste mig.
Att du fortfarande tänker ibland.

Och om värmen inte svalnat
så nöjer jag mig så.




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-09 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol