Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockad av våren


Du har satt pollen i mitt hjärta
och varje gång du säger mitt namn
så nyser jag

för att fly
att jag inte tål
att ha dig nära

Som jag ändå
älskar våren
Vill låta den omfamna mig




Fri vers av Tina-sol
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-10 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...som att vara allergisk mot kärleken!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol