Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar

Mina timmar
som alltid varit någon annans

Jag vill lägga mig på gruset
inte vara på väg någonstans

När jag vill ska jag resa mig
och göra någonting annat




Fri vers av andabat
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-10 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord griper tag...starkt.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

andabat