Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't think twice

vi säger
att vi älskar varandra
men jag hade älskat hela livet
tills jag mötte dig




Fri vers av andabat
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-03 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andabat