Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tor på en Torsdag

Han säger inget
Men någon håller för öronen

Han är nedstämd och ledsen
men det kommer inga tårar
Men någon torkar dem ändå

Han lägger sig ner för att inte vakna upp
Någon lägger sig bredvid honom

Han är inte ensam

Att vädret kan förvrida sinnestämningen
så radikalt

Han är Tor "vädrets gud"

Denne någon är jag




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP