Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla med regnet

Tappade bort mej själv,
men jag vet att jag lever.

För allting är så sorgligt,
jag har svävat som på moln,
men sedan fallit ner med regnet.




Fri vers av Frejas
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frejas
Frejas