Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm


Anarki

Inkassobreven fyller tre, men jag kan bara lé

Jag hoppas på anarkins brand,

men får väl nöja mig med vänsterns tjänster?




Fri vers av peter schenling VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP