Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AJ


AJ det gör ont
Vad gör ont

Det där till höger
vad är det till höger

Det som först var till vänster
Vad pratar du om

Aj det gör ont
Suck är du knäpp

Aj det gör ont
Men ge dig svara

Aj som fan
ska du klaga mer

Aj det gör ont i mitten
Sluta

Varför då det gör ju ont
Ja men vad gör ont

Aj själen tror jag
Oj den värken är svår

Aj det gör ont
Ja vet jag har också ont

Varför det
Du är min vän
och då du har ont
gör det ont i mig

Aj då har vi ett problem
Ja det har vi

Vad gör vi
Dricker kaffe och pratar skit
om det onda
Det gör vi

Aj
vad är det nu
Jag brände mig
Det går över
Bra


Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-11 09:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa. Bra.
2012-05-11

    ej medlem längre
Något att begrundda!
2012-05-11

  Ljusletaren
Suveränt och väldigt suveränt ordat om själen.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP