Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord faller ner på knä utan bröst, utan tröst

Jorden
ömmar efter
våra hårda steg
ber om
förståelse
och plåster

Tysta skriker
vi våra stridsrop
mot den inre kärnan

Ljuger
förgäves ikapp
med varandra

Woman and man
waiting for the
big
bang




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan