Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor


Att bli mormor

Vad jag längtade att bli "detta" ,
att känna en sån hetta.

När jag fick hålla i detta " härliga paket"!!
Gick jag upp i "taket"!!

En sån underbar känsla det är,
Jag håller lilla Ellie så kär!!

Tittar på henne och känner en obeskrivlig glädje,
WOW, Inte alls Bad- Yeahh...

Så säger dem i reklamen,
Eller grannen i "bussen" .

Tänk va dem doftar gott, dessa små gryn,
o alldeles mörk är hon i hyn.

Visst är man stolt som en "fura",
o snart hon hjälper mig att "skura".

Tiden kommer att rulla på,
snart hon med sina två ben kommer att gå.

Mormors lilla "hjärte gull",
värmer o kramar tills jag blir "full".




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 15:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet, ja !
2015-12-09

    Doll
Grattis!! Att bli Mormor är nästan obeskrivligt. Din glädje kan ingen missa. Krama Ellie.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP