Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Skogens domäner

Skogens domäner

Jag sitter på en sten i skogen och funderar vad jag har gett mig in på, hur ska jag klara av att klättra ända upp på toppen av detta berg.

Okej, jag vilar en stund och fortsätter uppåt sakta sakta tills jag har kommit upp då jag kan andas ut, skrika ut min glädje bland trädtopparna.

Snart försvinner skymningsljuset och jag ställer in koppen i ryggsäcken efter att jag svalt den sista klunken.

Hurra för mig skriker jag högt ut i skogens mörka domäner.
Nu kommer det fram olika varelser som stirrar på mig med stora ögon precis som jag förstört deras nattsömn.

Hallå där hör jag någon utbrista, vad gör du här i natten ? Vet du inte att det är farligt att vistas ute i skogen när mörkret infaller.

Kom så går vi in i min stuga som ligger i närheten . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-16 08:06



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Hoppas det var någon du kände som bjöd in dig...;-) Får vi veta fortsättningen?
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP