Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Mening med poesi och skrivande

Denna dikt ger mig sådan glädje och livselixir.


Mening med poesi och skrivande

Detta skrivande är en prosa för själens ögon
som tar mig till ett paradis där jag kan släppa ut alla
mina farhågor och flyga iväg.

Blickar nedåt och känner mig full av energi
och en vilja av stål.

Mitt livselixir kan inte med ord beskrivas hur
jag får mitt bränsle att svämma över. .

Uppgiften om livet själv når mig så till den grad
att jag blir påmind om den existens där jag för
närvarande brottas med osaliga andar.

Fyll mig med nytt blod så jag kan flyta ovanpå
ytan och känna dess kraft strömma i mina ådror.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-31 09:09



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Släppa rädslan, energigivande, livsfrämjande. När skrivandet fungerar som bäst :-)
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP