Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Copyrighter : Soligajag_1 ( lånar ett foto från pixabay)


Kan man njuta mer

Kan man njuta mer

Kan man njuta mer av denna idyll som
ger mig ro inuti själen.
Blickar upp mot himlen och ser dessa vackra moln
som bildar min älskade mammas och systers namn.
Kan inte med ord beskriva denna saknad.
Tårarna väller upp från ingenstans och jag kan inte
hejda dem utan låter kinderna vätas.
Min fina mamma och syster , jag saknar er så mycket.

Tar ett årtag och låter ekan finna sin egen väg. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-14 10:37



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja man kan inte styra allt här i livet.
2024-04-15

  Monika A Mirsch VIP
"Tar ett årtag och låter ekan finna sin egen väg. . "
Dina underbart vackra ord ger skimmer över saknaden -
tänker å dig! Kram!
Monika

2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP