Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden...

Vinden sliter i mitt inre ingen hör dom vilsna ropen orden far över ängar och berg tills dom en dag slår ner med all kraft Och en underbar regnbåge bildas från norr till söder för alla systrar och bröder

Tusen liljekonvaljer står i blom för alla som någon gång
Vandrat på den krokiga vägen med sårade kroppar och själar

En liten gåva dom nu får för att hålla modet uppe
Ingen mera sorg ska kanta deras borg
För vi är dom märkta

Vi vet
Vi har känt
Vi gråter
Vi tröstar

Och nu vi röstar
För kärleken
Styrka åt er alla



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-11 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tro hoppp å kärlek å högst är kärleken!/Birre
2012-05-11

  mickech
Ja, kärleken är störst!!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP