Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snurrande värld.

Jag kan
Jag vill
Jag tror
Jag önskar


Du vet
Du ger
Du hoppas
Du har


Man kan om man vill ha en tro att önska
Du hoppas att du ger men vet att du har

För din styrka ger glöd då energin sinar
Du vill lägga dig ner och skrika

Men ingen dig ändå hör
Så vad spelar det då för roll

Att du kämpar och drar
Jo lilla stjärnan på himlen

Ger dig kraft att våga
Så varje gång du ensam är

Lyft ditt huvud mot månen
leta efter din kompis

Och känn att du fylls med
Stjärnenergi en magisk snurrande värld



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-11 23:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Detta gillar jag /kram
2012-05-12

    Ken Cassel
Ja, nu snurrar det ordentligt, Lynx

Det är nästan som om jag bara har fått höjd skräck

och känner svindel :))

Kram på dig!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP