Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålar & Spön


Står som spön i backen
längs min kropp

strömmar blodet

när du står framför mig
torkar regnet undan




Fri vers av Tina-sol
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 16:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vilken fin dikt. Fångade mig med sin enkelhet.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol