Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonögon


huldra

Hör med fötterna mina en grusig sång
Ser med händerna karmens gång
ögonen viskar trugande
luften kan inte vara ljugande
näsan visar en rosig bild
Doften kommer med morgnvind
där hon står där hon går
allt av henne jag får




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo