Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utfruktans sannhet

Äten, urspottad, passerad, glömd, urvriden, tillvriden, tillmälen är de tröttas frukter.
Sitter på kanten av den oändliga ocean och dinglar med benen.
Leker inte de tröttas lekar.
Ingen orkar gråta längre.
Hemligt blir det bara när ingen vill veta sanningen.
Skriver i sanden en av sångerna som det växer levande liv ur.
Att verkligen leva är mer än fantastiskt.
DET är glädjetårar!




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo