Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något för alla åldrar att bita i. :))


Vilda djur.

Herr myrslok har en lång näsa
Men han behöver glasögon för att läsa

Elefanten med dom stora fötterna
Har lite svårt att gå över rötterna

Lejonet kliar sig på magen
Önskade att maten gick i hagen

Antilopernas hopp över stäppen
Hyenorna hänger med läppen

Giraffens långa hals strävar upp
Zebrans läte är som krupp

Gorillornas slag på bröstet ekar
Buffelns stora horn dom pekar


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP