Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergatrollet kan i alla fall gå ut i skogen

Mest väldans trött på att jag är bunden vid ansvar av sorten jag inte längre vill ha, liksom inlåst på mitt rum och kontor för en längre tid. Som ett slags fängelsestraff som jag varit tvingad att ta, bara för att jag var jag.

Ingenstans dit jag kan gå och ingenstans att ta vägen, inte ens i mina drömmar är jag fri. Dagens bekymrade händelser kryper sig in i dem. Låst i min vakenhet, låst i mina drömmar.




Fri vers av Orion
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 19:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
Denna text kännde jag verkligen igen mig i. Visst är det trist att aldrig känna sig fri?

Du fångar känslan bra i din poesi. Snyggt!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Orion