Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook IRL!

När orden kulminerar i en storm
och levereras i en bränd form

då tålamodet upphör
och tilliten upprör

kvar finns inget av vänlighet
endast stunder av skändlighet


På väg mot ICA en sen kväll nyligen så möter jag ett par där killen får ett slag mot huvudet. Orden efteråt påminde om ett par skällande hundar. De hördes ända till jag klev in i butiken. Under den minuten, max en minut, hann jag uppfatta att han varit otrogen, att hon utgick att det var hennes bästa väninna han varit med, att de varit ihop i ett år, att hennes bror jobbar på Volvo, att hans "jävla" morsa är en hora. Bästa kom till sist då han skrek ut att han haft sex med en annan Man och inte hennes Bff (best friends forever).

Jaa .. det var för mig att uppleva facebook i verkligheten. Nästan som en sitcom!




Bunden vers (Rim) av Orion
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-08-22 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion