Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför då STOREBROR?

Jag är 2, du är 4 1/2 .

Min storebror mitt allt men för dig var jag bara en pina och inget ballt
Du låste in mig på dass och kallade mig kass

Jag är 6 år, du är 8 1/2.

Jag lämnas i skogen av dig
Det känns som om ingen vill ha mig

Jag är 10 år, du är 12 1/2.

Du var min hjälte min riddare i nöden
Men du hjälpte bara bödeln

Jag är 15 år, du är 17 1/2.

Jag säger nu mera ifrån och du kan inte göra illa mig mer
Dom vuxna kallar mig det tysta barnet
Jag skvallrade aldrig
Du fick flera år av mitt liv
Men jag vill ha min storebror tillbaka
Han som gillade mig då jag var

Ja min storebror har du någonsin gillat mig
Men det spelar ingen roll för jag gillar dig
Var rädd om dig min egen storebror


Din lillasyster...


Lynx © M




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lynx63 VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 19:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tur att du har kärlek i ditt bröst!

/kram
2012-05-13

  Sofhia Wirström
stark text som berör
2012-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd text.
2012-05-12

  deNeergaard
Stark text...
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP