Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"bara vara"


"Egen kväll" !

Tänk att få flyta bort på en madrass och finna sig själv
ute i den stora oceanen.

Helt plötsligt vaknar man upp, stirrar blint ut i intet.
Hur hamnade jag här??
Mitt innersta väsen får sig en "spark där bak" , inbillar att jag hör
röster från mitt djupaste inre.

- Lyssna på dina närmaste och kära !
Så kommer du att känna deras närvaro här hos dig.

Jag sätter mig "käpprakt upp" och öppnar ögonen ordentligt,
ser att jag befinner mig på "spat" som jag hade önskat
mig som present.

Vilken dröm! Känner fortfarande händerna efter massagen som
mannen gav mig för inte alls längesen.

Jag tar mig sakta upp och känner att lederna sakta börjar vakna till liv.
Varför kan vi inte ta vara på dessa stunder oftare än vi borde.
Kroppen, alla sinnen som vi så gärna vill ha kvar i samma format
blir mindre och mindre, för att "bygga upp" dessa igen måste vi
"fylla på" lagret med rätt sorts bränsle.

Nu flyter jag i min "egen pool" och släpper tankarna fritt, låter mig
själv försvinna bort och känner att jag LEVER och andas normalt.
Jag har fått mig en "resa" jag aldrig glömmer, vill GE andra samma upplevelser
så att dem lär sig att "tycker om sig själva"!!

Njut och Ge dig hän! Lyssna på din "inre röst"! Be om förlåtelse! Men va ändock "snäll mot dig själv"!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 21:34



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mmmm detta är så ljuvligt att göra precis där man vill ... so. t.ex i skogen/ kram
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP