Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jadu

om jag får bestämma så skulle jag radera halva mitt liv.
om jag får bestämma så skulle jag nog vilja vara en fluga.
om jag får bestämma så skulle molnen vara rosa.
om jag får bestämma så skulle jag vara armlös.
om jag får bestämma så skulle vi hälsa med fötterna.
om jag får bestämma så skulle ordet värdelös inte existera.

- Men det är bara för att världen jag lever i nu är lite knas




Fri vers av fruntimmer.louise
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-05-13 13:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det går att radera. Det går att gå från minus till noll och från noll till plus.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

fruntimmer.louise
fruntimmer.louise