Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljud


En flöjt

Ett ljud från en flöjt...
mellan två berg
det är allt.




Fri vers (Fri form) av JIJA
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-14 01:12



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Något som kan vara ofattbart vackert ...
Älskar den känsla som väcks inom när
jag låter flöjten få ljuda halvvägs uppför berget
med dalgången nedanför och fler berg på motsatt sida ...
För mig är det Schweiz nära Bodensjön eller Lichtensteins Tre systrar ...
Men faktum är att ljudet från en flöjt som trakteras av någon som förstår sig på dess tonflödens möjligheter, kan vara rätt njutbara också på en balkong med hus mitt emot, eller i halvkupolavsatsen i rulltrappan halvvägs upp mot Stureplan vid T-bana Östermalmstorg.

Ett ljud från en flöjt
mellan två berg eller liknande
Det är allt - men också innerligt mycket mer än så ...
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

JIJA