Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Försutten kärlek - eller Gråt över spilld mjölk' (2012 05 14) av Carl O. Andersson, inspirerte till kritiken. Jag tycker att det vackert ordmodellerade är ofta nog underskattat.


Kritik på en text (785) Är där någon ko på isen?







En underbar text
i såväl ord som mening.

Jag förstår mig inte på folk som säger
sådant som

'Gråt ej över spilld mjölk'.

Vilken mjölk skall man annars gråta
över, om ej den vilken är spilld?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-06-02 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
you can cry for the milk of the cow that never was there.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP