Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orken sinar.


Det blåser vinden tar i så att grenarna ser ut som stora jättar
Armar som famlar för att hålla balansen

Fåglarna flyger men ser ut som om dom står still
En del ser ut att sväva baklänges

Rådjuren tittar med stora undrande ögon
Deras vita rumpor lyser när dom oroligt trampar omkring

Rävarna springer med snabba språng över åkern
Harens nos rycker och med foten han varnar

Grenar stora som ett mans lår ligger på en 70 väg
Kommunens ork har sinat



Lynx © M







Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 10:55



Bookmark and Share


  Suzja
Gillar ditt bildspråk här!
2012-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du, så kan det va.
2012-05-14

    Ken Cassel
`Ler sött´

Så mycket negativa vibrationer

Ingen glädje där inte...

Kram på dig!

:))
2012-05-14

  Ljusletaren
Så fina bilder du förmedlar genom dina ord.
Tack/ kram
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP