Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå kunde se att jag är fin... (BÖN)





 

Om jag ändå kunde se att jag är fin

Åh Gud jag är så trött på denna spleen

 

Gud fyll oss med Din heliga energi

Dom vi innerst inne är vill vi bli

 

Ge oss ömhet, inspiration och lycka

Sen får dom sovande stå där och tycka

 

Gud förlös våra sanna dimensioner

Gör slut på alla svarta depressioner

 

Jag vill bada i en forsande skogsbäck

Säll i ande, hjärta och själ alldeles näck

 

Väck mej ur min utmattade mardröm

Låt mej stå upp; stolt vacker och öm

 

Livet och kärleken kan man inte ha på banken

Öppna hela vårt känsloregister, gör oss klara i tanken

 

Så älskade Gud, ta oss ur vår ökens kris

Led oss hem till våra själars paradis

 

Min sorg, min smärta får mej att vilja spy

När ska min glädje och underbara frid gry?

 

Existerar det någon verklig frid i denna värld?

Eller har allt ïnvaderats av djävulens smittohärd?

 

Gud, sänd mej Din magiska tillrättaställande läkedom

Krön mej till Din upprorsman, tänd min vrede, gör mej from

 

Gud fyll oss med Din heliga energi

Dom vi innerst inne är vill vi bli.

 

I Jesu Kristi Namn - Amen




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 18:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål"

Håll ut!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP